Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kastélyszállók képes leírás - Kastély.tlap.hu
részletek »

Kastélyszállók - Kastély.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kastely.tlap.hu » Kastélyszállók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Batthyány Kastélyszálló

Batthyány Kastélyszálló

A Batthyány Kastélyszálló csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik. A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri medence, gyermekjátszótér, strandröplabda és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található. A kastélyhotel 29 különböző méretű szobával, éttermekkel, belső termálmedencével, pezsgőfürdővel, szaunával, masszázs-szolgáltatásokkal, aromafürdővel várja a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeket. A kastély wellness részlegében finn szauna, pezsgőfürdő, beltéri termálmedence található, melyet ingyenesen vehetnek igénybe vendégeink.

Fried kastélyszálló

Fried kastélyszálló

Az álomszép, szecessziós stílusban épült négycsillagos Fried Kastély Szálloda és Étterem ideális kikapcsolódást nyújt a nyugodt környezetben pihenni vágyóknak. Az otthonból a családba - kastélyszállónkban mindenki őszinte mosollyal, természetes kedvességgel és segítőkész hozzáállással várja Önt és egész családját. Kastélyszállónk egész évben különféle akciókkal, kedvezményekkel várja csodálatos környezetben, nyugodt körülmények közt, kényelmesen pihenni vágyó vendégeit!

Pallavicini

Pallavicini

szálloda Cserehát észak-keleti részén, a Mogyorós-patak karéjszerű völgyfőjében meghúzódó Pusztaradvány központjában fekvő ősfás parkban, a Pallavicini őrgrófi család klasszicista stílusú kastélyának újjáépítésével nyílt meg a zavartalan pihenésre, tiszta levegőre és háborítatlan természetre vágyók számára.

Puchner kastély

Puchner kastély

Egy kicsiny falu a Mecsek lábainál elterülő festői Hegyhát egyik völgyében, mely nevét az egykor fölé magasodó bükkös erdőről kapta. A kastély mellett két műemlék épülete van a községnek: a katolikus templom, melyet 1797. július 26-án szentelték fel Szent Anna tiszteletére és a környék egykor egyik legszámottevőbb evangélikus közösségének temploma, mely 1869-ben épült fel a faluban. Súlyos veszteséget jelentett a település történetében a német lakosság nagy arányú kitelepítése, melynek során 1947-48-ban több mint négyszáznegyven falubelit kényszerköltöztettek Németországba. A kitelepítettek helyét Felvidékről áttelepített magyar családok, valamint Zala megyéből, illetve Hódmezővásárhely környékéről ide költözők foglalták el.

Szelestei Kastély

Szelestei Kastély

Nyugodt, festői környezetben, egy 13 hektáros arborétum ölelésében található a 150 éves Festetich Kastélyszálló és a modern Zsuzsanna Hotel, melyben szállodánk gyógyvizes medencéi találhatóak. Az összesen több mint 70 férőhellyel - ideális helyszín csoportos és céges rendezvények, tréningek, konferenciák lebonyolítására, valamint egyéni és családos pihenésre.

Szidónia

Szidónia

Amikor az év wellness szállodája kitüntetést alapították, biztosan nem sokan gondolták, hogy 2005-ben ezt a kitüntető címet egy Soprontól 25km-re, Röjtökmuzsajon található, XVII. századi kastélyszálloda, a Szidónia Kastélyszálloda érdemli majd ki. A múlt századokba visszanyúló történelmi kastély az idők folyamán sajnos lepusztult, amolyan gonosz tündér által szórt átok sújtotta állapotba került. A mesebeli, álomból újjáébresztő herceg, jelen esetben hercegnő szerepére a vállalkozó kedvű, kihívásokat kedvelő hölgy, Derry Márta vállalkozott, aki a kastélyt 1999-ben négycsillagos luxusszállodává építtette át, s a fény, a csillogás, a klasszikus, de még egyáltalán nem tolakodó és túlzó pompa visszaköltözött a több százados falak közé.

Tuti menü